Monday, January 23, 2012

Δόξα τω Θεώ! - Thank God!

Για συμμετοχή στο giveaway πατήσετε εδώ.
            ****************************************

Καλησπέρα!
Καλά είστε? Εγώ σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη, νιώθω απέραντη ευγνομωσύνη!
Προτού συνεχίσετε, να σας προειδοποιήσω ότι πρόκειται για μια μεγάλη ανάρτηση.
Πριν από 9 μήνες περίπου η αδερφή μου μας ανακοίνωσε ότι περίμενε το 3ο της μωράκι. Φυσικά χαρήκαμε πολύ! Θα ήταν το 21ο εγγόνι των γονιών μου.
Έφτασε ο καιρός να κάνει υπέρηχο β' επιπέδου (ο μεγάλος υπερηχος, που λένε) και τότε διέγνωσαν οι "ειδικοί" ότι το παιδί είχε μια κοιλιακή διάταση στον εγκέφαλο, η οποία θα οδηγούσε σε υδροκεφαλία, δε θα επέτρεπε στις δομές του εγκεφάλου να αναπτυχθούν σωστά και έτσι το μωρό θα είχε διάφορα προβλήματα, σωματικά και διανοητικά.
Έκανε και άλλους υπερήχους, μαγνητική τομογραφία στο έμβρυο και οι προβλέψεις παρόμοιες, η διάταση αυξανόταν.... Στην οικογένειά μας είμαστε κατά των εκτρώσεων και φυσικά η αδερφή μου κράτησε το μωρό και δεν έκανε έκτρωση. 
Παρακαλέσαμε το Θεό, έταξαν το μωρό στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και περιμέναμε με το καλό να γεννηθεί το μωρό, έχοντας μια ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι όλα θα πάνε καλά. 
Και έφτασε η μέρα που γεννήθηκε το μωρό- σήμερα!!! Ένα μωράκι 3080 gr. υγιές, αρτιμελές, και μέχρι στιγμής το μόνο που βρήκαν είναι μια πολύ μικρή υπολειμματική βλάβη, που κατά μεγάλο ποσοστό θα απορροφηθεί. 
Φαντάζεστε τη χαρά μας! Και την ανακούφιση.... σίγουρα πρόκειται για θαύμα.... ένα θαύμα που μας δείχνει για ακόμη μια φορά ότι ο Θεός είναι κοντά μας και μας βοηθάει όταν του το ζητήσουμε με πίστη και υπομονή και αγάπη. 
Δακρύζω, ανατριχιάζω, χαίρομαι όταν το σκέφτομαι... και σήμερα όλη μέρα δεν έχει βγει από το μυαλό μου.... 
Συγχωρείστε με για τη μεγάλη ανάρτηση, αόμως ήθελα τόσο πολύ να το μοιραστώ μαζί σας και σας ευχαριστώ για την υπομονή σας!

Hi!
I am really sorry and I want to apologize to my english speaking blog friends that I can not write all these in english.... 
The only things I can say is that my sister gave birth today to a baby girl that, against all doctor's predictions that it would be a baby not healthy with mental and kinetic problems, she is healthy and God did a miracle!