Monday, January 23, 2012

Δόξα τω Θεώ! - Thank God!

Για συμμετοχή στο giveaway πατήσετε εδώ.
            ****************************************

Καλησπέρα!
Καλά είστε? Εγώ σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη, νιώθω απέραντη ευγνομωσύνη!
Προτού συνεχίσετε, να σας προειδοποιήσω ότι πρόκειται για μια μεγάλη ανάρτηση.
Πριν από 9 μήνες περίπου η αδερφή μου μας ανακοίνωσε ότι περίμενε το 3ο της μωράκι. Φυσικά χαρήκαμε πολύ! Θα ήταν το 21ο εγγόνι των γονιών μου.
Έφτασε ο καιρός να κάνει υπέρηχο β' επιπέδου (ο μεγάλος υπερηχος, που λένε) και τότε διέγνωσαν οι "ειδικοί" ότι το παιδί είχε μια κοιλιακή διάταση στον εγκέφαλο, η οποία θα οδηγούσε σε υδροκεφαλία, δε θα επέτρεπε στις δομές του εγκεφάλου να αναπτυχθούν σωστά και έτσι το μωρό θα είχε διάφορα προβλήματα, σωματικά και διανοητικά.
Έκανε και άλλους υπερήχους, μαγνητική τομογραφία στο έμβρυο και οι προβλέψεις παρόμοιες, η διάταση αυξανόταν.... Στην οικογένειά μας είμαστε κατά των εκτρώσεων και φυσικά η αδερφή μου κράτησε το μωρό και δεν έκανε έκτρωση. 
Παρακαλέσαμε το Θεό, έταξαν το μωρό στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και περιμέναμε με το καλό να γεννηθεί το μωρό, έχοντας μια ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι όλα θα πάνε καλά. 
Και έφτασε η μέρα που γεννήθηκε το μωρό- σήμερα!!! Ένα μωράκι 3080 gr. υγιές, αρτιμελές, και μέχρι στιγμής το μόνο που βρήκαν είναι μια πολύ μικρή υπολειμματική βλάβη, που κατά μεγάλο ποσοστό θα απορροφηθεί. 
Φαντάζεστε τη χαρά μας! Και την ανακούφιση.... σίγουρα πρόκειται για θαύμα.... ένα θαύμα που μας δείχνει για ακόμη μια φορά ότι ο Θεός είναι κοντά μας και μας βοηθάει όταν του το ζητήσουμε με πίστη και υπομονή και αγάπη. 
Δακρύζω, ανατριχιάζω, χαίρομαι όταν το σκέφτομαι... και σήμερα όλη μέρα δεν έχει βγει από το μυαλό μου.... 
Συγχωρείστε με για τη μεγάλη ανάρτηση, αόμως ήθελα τόσο πολύ να το μοιραστώ μαζί σας και σας ευχαριστώ για την υπομονή σας!

Hi!
I am really sorry and I want to apologize to my english speaking blog friends that I can not write all these in english.... 
The only things I can say is that my sister gave birth today to a baby girl that, against all doctor's predictions that it would be a baby not healthy with mental and kinetic problems, she is healthy and God did a miracle!


16 comments:

Eυθυμία Κάρμη said...
This comment has been removed by the author.
Eυθυμία Κάρμη said...

Μαρία μου πολύ χαίρομαι για το θαύμα που ζήτε!!!!
Να σας ζήσει η μικρούλα και να είναι πάντα καλά και να την χαίρονται και οι γονείς της!!!!
Όταν πιστεύεις ο Θεός είναι πάντα κοντά μας!!!!
Να είναι ευλογημένο!!!!!

Rania K. said...

Να σας ζήσει!!! Να είναι καλότυχη και γερή πάνω από όλα!!! Εύχομαι και πιστεύω πως με την Αγία Ειρήνη να την προστατεύει όλα θα πάνε καλά! Γεροί και οι γονείς να στηρίζουν τα παιδάκια τους! Και πάλι τα καλύτερα σας εύχομαι! Καληνύχτα!

Marie-Anne said...

Να σας ζήσει το μωράκι και να το χαίρεστε!!!!!

Unknown said...

God is wonderful Maria! I am so glad all is well with your niece:) Give her lots of kisses from me! http://visionsofpaper.blogspot.com/

Aliki said...

Να σας ζήσει και να είναι πάντα γερό και δυνατό!

EFI said...

Καλημέρα Μαρία μου! Μεγάλη μέρα σήμερα και ΝΑΙ υπάρχει Θεός και μας δείχνει την παρουσία του όταν εμείς Τον αγαπάμε και είμαστε κοντά Του! Να σας ζήσει το μωράκι, να είναι πάντα γερό!!! Είμαι κι εγώ αυτή τη στιγμή συγκινημένη και ανατρίχιασα απ όλα όσα διάβασα. Μια παρόμοια περίπτωση ήταν και η ανιψιά μας. Οι γιατροί έλεγαν διάφορα … εκείνη το κράτησε και το παιδί είναι μια χαρά με κανένα απολύτως πρόβλημα. Ημέρα γέννησης του παιδιού, του Αγ. Αρσενίου, του Καππαδόκη! Ο Θεός να είναι πάντα κοντά στο παιδί και στους γονείς να το καλομεγαλώσουν!

Marie said...

Μπράβοοοο!!!!!! Βέβαια και έγινε θαύμα!!! Να σας ζήσει και να το χαίρεστε να'ναι γερό κι ευλογημένο! Πολύ χάρηκα! Πολλά φιλάκια!!!

παρασκευη..η αλλιως pizizi said...

Μαρια πολύ συγκινήθηκα! Να είστε όλοι καλά, να μεγαλώσει το μωράκι με υγεια..

Unknown said...

Maria Congratulations...I am sure you are a very proud Aunt...and yes i do believe in miracles and they happen around us each and every day....we just need to pray and open our hearts and souls so that we can recognise them when we see them....God bless this special baby,may she grow big and strong and wise,and may she make you all proud!!

Δέσποινα said...

Μαρία μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά? Μια ζωή ήρθε στον κόσμο,υγιέστατο το μωρό! Δόξα τω Θεώ!Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Παντοδύναμο, μόνο αγάπη και πίστη θέλει από εμάς τους φτωχούς!Εύχομαι να το'χει ο Θεός πάντα γερό,να είναι φωτισμένο και να δοξάζει γι'αυτό που του συνέβει!Δόξα τω Θεώ! Έφη μου ήθελα να πω και για το δικό σου σχόλιο,δίπλα στο σπίτι μας χτίστηκε η εκκλησία του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη,προστάτη του χωριού μας!Είναι πολύ μεγάλος Άγιος!Εκείνη τη μέρα μου συνέβει κι εμένα ένα θαύμα...μεγάλη η χάρης του!Σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένη που διάβασα τα ευχάριστα!Σας φιλώ όλες!

Demi said...

Εύχαριστα τα νέα σου!!!!!!!!!!
Σας εύχομαι να σας ζήσει το μωράκι οτι καλύτερο για την ζωούλα του να εχει υγεία και χαρά!!!!!Θαύματα γίνονται καθημερινά μικρά ή μεγάλα μας δινουν δύναμη για να μην χάνουμε την πίστη και την ελπίδα μας!!!

Μαιρη said...

Μαρακι μου να σας ζήσει!!!! Εύχομαι να πάντοτε υγίης η μικρούλα!!!!! Ο Θεός να είναι κοντά της!!!!!

Κατερινα said...

Mαρακι καλημερα!!!δεν ξερω πως μου διεφυγε η αναρτηση σου!!!!Ανατριχιασα διαβαζοντας την!!!Ξερεις σιγουρα απο την εμπειρια σου οτι λαθη γινονται και καποιες φορες μπορει να ειναι μοιραια!Τελος καλο ολα καλα...να χαιρεστε το μωρακι σας,να ειναι παντα υγιη και ευτιχισμενο!!!
Πολλα φιλια και καλο ΣΚ!

eudokia said...

Μαρια μου να σας ζησει!!!γερο και δυνατο!!!

Katerina said...

Μαράκι μου να είναι γερό και καλότυχο το μωράκι! Να το χαίρεστε!
Ο Θεός είναι πάντα στην καθημερινότητά μας κι ας μην το καταλαβαίνουμε... ...
Σε φιλώ γλυκά!