Wednesday, March 7, 2012

stand by you!

Καλημέρα από τη βροχερή Θεσσαλονίκη!
Τι κάνετε;
Εγώ, επιτέλους κάνω μια ανάρτηση που ήθελα εδώ και 1-2 μέρες αλλά όλο καθυστερούσε για διάφορους λόγους.
Είναι μια σύνθεση που έφτιαξα με αφορμή την πρόκληση της Μελένιας και   η οποία θα συμμετέχει και στην πρόκληση του BITW, καθώς χρησιμοποίησα τη λέξη discover.
Ο τίτλος είναι έμπνευση της Ελευθερίας, και την ευχαριστώ πάρα πολύ! Μάκια κοριτσάκι!!! Κορίτσια, εάν δυσκολέυεστε σε τίτλου, ρωτήστε την Ελευθερία!
Τα χαρτιά που χρησιμοποίησα είναι από αυτά που είχα αρκετό καιρο και δε θυμάμαι από που ακριβώς είναι.Λουλουδάκια πρίμα, συνδετηράκι, die-cut και ελπίζω να προσεγγίζω το πανέμορφο σκετσ της Μελένιας.

Hi from the rainy Thessaloniki!
Today, i will show you a layout I made for Melenia's challenge and I will take part at BITW's challenge, as I used the word "discover".
Title is ELeftheria's inspiration and I am thankful to her!!! If you have difficulty in finding titles, ask her!! She is really very good in this!
I used papers from my stash (I don't remember were are they from), prima flowers, die cut painted with acrylics, ribbons, alphas and I hope I have made some kind of Melenia's sketch.




8 comments:

Aliki said...

Μπράβο σου Μαρία! Φοβερή σύνθεση! το χαρτί είναι πολύ πετυχημένη επιλογή, όπως και τα διακοσμητικά που επέλεξες! καλή επιτυχία και στις 2 προκλήσεις!
καλή σου μέρα!

Katerina said...

Μαράκι μου η φωτογραφία από τα κουκλάκια σου είναι φανταστική και τα υλικά που χρησιμοποίησες την πλαισιώνουν πολύ όμορφα!
Καλή επιτύχια στις προκλήσεις!

eudokia said...

αχ,αυτο το χαρτι με το ραψιμο μου θυμιζει τζιν!
πολυ ομορφη σελιδα!!καλη επιτυχια στις προκλησεις!!

Melenia Agapides said...

Αν προσεγγίζει το σκετς, λεει;;;;;;;;;; Είναι υπεροχη, όπως είπε και η Ευδοκία το χαρτί είναι 100% τζην και δίνει ένα πολύ casual ύφος ενώ ταυτόχρονα διατηρεί και μια ρομαντικότητα!!! Ευχαριστώ παρα παρα παρα πολύ για τη συμμετοχή σου στη πρόκληση μου αλλά και στο BITW!

Christina V. said...

Όμορφη σελίδα, Μαράκι, πολύ όμορφη! Υπέροχο στήσιμο και μυρωδιά θαλασσινή! Καλή επιτυχία!

Unknown said...

fabulous page!

Unknown said...

great embellishments used for your creative layout..thanks for playing along at BITW

Lolô Artesanato said...

Hi Dear, adorable page
tks for playing along with us at BITW
xx
Leila